Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Ώρα για Αντίσταση Ελληνική

Η οργή των Ελλήνων!

«Ακόμα και όταν η πατρίδα κινδυνεύει να σκλαβωθεί ή να πέσει στα χέρια ανάξιων κυβερνητών, είναι προτιμότερη η επανάσταση… Είναι προτιμότερο να υποφέρουμε αυτή την «ταλαιπωρία» παρά να δεχτούμε αλλαγή του πολιτεύματος μας με κάποιο άλλο που θα κάνει τους ανθρώπους χειρότερους» (Πλάτων, Νόμοι ΣΤ΄, 770e).

Στις 11 Μαΐου οι ξεπουλημένες και προσκυνημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες κήρυξαν γενική απεργία. Γενική απεργία και συλλαλητήρια που θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να χρησιμοποιήσουν για να «εκτονώσουν» την οργή μας και όχι για να πετύχουμε την ανατροπή που όλοι επιθυμούμε. Στο σχέδιο εκτόνωσης θα έχουν συνεργάτες τα γνωστά κωλόπαιδα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος για να διαλυθεί η προβλεπόμενη μεγαλειώδης διαδήλωση και κάποιες οργανώσεις της υποτιθέμενης «Αριστεράς» που θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν την απόφασή μας για αγώνα και ανατροπή σε μια απλή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όλους αυτούς τους καθεστωτικούς προβοκάτορες ή δεκανίκια και να κατέβουμε στους δρόμους με μια απόφαση: κυκλώνουμε τη Βουλή και δεν φεύγουμε από την πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! Περιφρουρούμε τη διαδήλωση, απομονώνουμε τους προβοκάτορες «αντιεξουσιαστές», αν χρειαστεί και με τη βία, δεν παρασυρόμαστε από τους «επαναστάτες» της κλανιάς που θα φύγουν από την πλατεία. Εμείς μένουμε μπροστά στη Βουλή και δεν πάμε πουθενά!

Οδοφράγματα θα κάνουμε τα κορμιά μας, γροθιές τις ψυχές μας, ανάσα μας και κραυγή μας τον πόθο για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία, Άμεση Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ούτε ένα βήμα πίσω από τις ζωές μας δεν θα κάνουμε!

Μένουμε και απαιτούμε ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δεν θέλουμε εκλογές στα πλαίσια της σιχαμερής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, δεν θέλουμε κυβερνήσεις «συνεργασίας» ή «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψουν μέσα από το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα! Θέλουμε άλλο πολιτικό σύστημα, θέλουμε η διακυβέρνηση να παραδοθεί στο λαό. Θέλουμε απόλυση όλων των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και παραίτηση των υπολοίπων για να διαλυθεί η κατοχική Βουλή. Θέλουμε μια Έκτακτη Επαναστατική Κυβέρνηση από προσωπικότητες του Αντιμνημονιακού Μετώπου και μια Προσωρινή Συντακτική Συνέλευση εκπροσωπούμενη από τις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους κοινωνικούς Εταίρους, δημοκρατικούς Δικαστές και από Νομικούς. Αυτοί θα αναλάβουν να συντάξουν το νέο πολίτευμα της Ελλάδας, το οποίο πρέπει να είναι αμεσοδημοκρατικό κατά τα πρότυπα του ελβετικού πολιτεύματος και της εθνικής μας παράδοσης. Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και άλλοι πατριώτες δημοκρατικοί Οικονομολόγοι να αναλάβουν άμεσα τα Οικονομικά Υπουργεία (για να πράξουν όσα μας λένε), στα υπόλοιπα Υπουργεία να τεθούν επικεφαλής Ανώτατοι Δικαστές και όλοι να υπογράψουν ενώπιον του λαού τη δέσμευση μέσα σε 6 μήνες να έχει η χώρα έτοιμο το νέο της Πολίτευμα για να προκηρυχθούν στη συνέχεια εκλογές αρχόντων σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σε μια γνήσια Άμεσα Δημοκρατική Πολιτεία. Στο νέο μας πολίτευμα θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα απ’ όσους παλαιοκομματικούς πολιτικούς ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και να προσαχθούν άπαντες σε λαϊκά δικαστήρια να κριθούν. Να βρεθούν όσοι λεηλάτησαν ή σπατάλησαν το δημόσιο πλούτο, να δικαστούν και εάν καταδικαστούν να δημευθεί η περιουσία τους. Να δημευθεί η περιουσία της Εκκλησίας -κινητή και ακίνητη- στο όνομα του λαού. Να κρατικοποιηθούν 3 τράπεζες και να επιστρέψει ο ολοκληρωτικός έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος στον ελληνικό λαό.

Να προχωρήσουμε άμεσα σε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και διαγραφή χρεών προς τις τράπεζες. Δεν μας νοιάζει εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες. Θα υπάρχουν οι τρεις κρατικές να κινήσουν την Οικονομία.

Να ζητήσουμε από την Ομογένεια να φέρει τα κεφάλαια, που είχε φέρει και τον Νοέμβριο του 2009 για να ξεχρεώσουμε αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου τα αρνήθηκε, για να ενισχυθεί η πατρίδα και ο λαός.

Στις 11 Μαΐου έχουμε μια υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας: Να αγωνιστούμε για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, να υλοποιήσουμε επιτέλους το ποθούμενο γενιών και γενιών: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν θα είναι εύκολο. Πράκτορες, προβοκάτορες, δήθεν «διεθνιστές», δήθεν «φιλελεύθεροι», δήθεν «κουλτουριάρηδες», δήθεν «πατριώτες», ύποπτες ΜΚΟ, οργανωμένο ακροδεξιό και αντιεξουσιαστικό παρακράτος, όλα αυτά τα καθάρματα από κοινού και φαινομενικά απέναντι, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν τον αγώνα μας, να ακυρώσουν τη καινούργια δημοκρατία μας, να λασπώσουν και να σπιλώσουν, να τρομοκρατήσουν… Πρέπει να είμαστε αμείλικτοι απέναντί τους! Να μη δείξουμε κανένα έλεος σε όλους αυτούς, τους εχθρούς του λαού και της Δημοκρατίας. Σε κάθε στιγμή πρέπει να θυμόμαστε: ΛΑΟΣ ενωμένος ΠΟΤΕ νικημένος!

Ως πατριώτες και δημοκράτες αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας. Εάν δεν νικήσουμε τώρα, εάν δεν αντισταθούμε τώρα, θα ηττηθούμε για πάντα! Η μεγαλύτερη όμως ήττα δεν θα είναι η δική μας, θα είναι που θα καταδικάσουμε τα παιδιά μας στη σκλαβιά, που θα υποτάξουμε το έθνος μας στη βαρβαρότητα, που θα ανεχθούμε το ξεπούλημα της Ιερής Ελλάδας!

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα Έλληνες να αποδείξετε σε όλους αυτούς τους ξενόδουλους νέους «κοτσαμπάσηδες» και «φαναριώτες» ποιοι είστε, από ποιους προγόνους κρατάτε. Οι πατεράδες και παππούδες σας πολέμησαν στην Εθνική Αντίσταση, μιμηθείτε τους! Οι πρόγονοί σας το 1821, άοπλοι και φτωχοί, τα έβαλαν με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, μιμηθείτε τους! Εκείνοι, που ήταν αθλιότεροι από εμάς, κατάφεραν και σήκωσαν κεφάλι σε αυτοκρατορίες και υπερδυνάμεις και νίκησαν! Εσείς τι φοβάστε τώρα; Μια συμμορία ηλίθιων κολεγιόπαιδων; Ποιους ανέχεστε Έλληνες να σας κυβερνάνε; Αυτούς τους απάτριδες ντιντήδες αστούς;

Σηκώστε κεφάλι Έλληνες, διώχτε τους προδότες, αποκαταστήστε την Εθνική Ανεξαρτησία και ιδρύστε επιτέλους μια αληθινή δημοκρατία! Και ζήστε ελεύθεροι στη χώρα σας για πάντα, δίχως νταβατζήδες και πλουτολατρικά καθάρματα να ορίζουν τις σύντομες αλλά ανεκτίμητες ζωές σας!

Αντισταθείτε!

Πηγή

3 σχόλια:

 1. Αντίσταση ομηρική!
  Ποια είναι η σκέψη και η στρατηγική του Οδυσσέα;
  Απόλυτη αυτοπειθαρχία και έλεγχο του εαυτού , στρατηγική, μείωση του εγωκεντρισμού, παρατήρηση, χαρτογράφηση των δυνατών και των αδυνάτων σημείων του αντιπάλου, γνώση σφαιρική πολύπλευρη, διορατικότητα, υπομονή επιμονή. Ο χρονισμός ανοίγει την πόρτα του φράγματος.
  Ανάληψη ευθύνης και της πιο μικρής απόφασης έως της πιο μεγάλης.
  Σχεδιασμός, αυτοσχεδιασμός, εφαρμογή του τζούντο, στην γλώσσα των πολεμικών τεχνών σημαίνει αξιοποίηση της δύναμης του αντιπάλου.

  Γιατί ο Οδυσσέας κλείνει τις πόρτες του παλατιού και ελέγχει την είσοδο και την έξοδο;
  Για να μην έχουν διέξοδο οι μνηστήρες από το αδιέξοδο που έχουν δημιουργήσει με τις υβριστικές πράξεις τους και τις άνομες συνθήκες τους.
  Ανατρέπει την δύσκολη θέση που βρίσκεται με ελιγμό, υπέρ του.
  Ότι έκανε και ο Θεμιστοκλής στη Σαλαμίνα!
  Ανέτρεψε την αριθμητική υπεροχή των Μήδων και τους έκλεισε στο στενό κόλπο.
  Αν οι 100.000 χιλιάδες διαδηλωτών κατασκηνώσουν στην πλατεία Συντάγματος και στην Βουλή με την Ελληνική σημαία, χωρίς κομματικά λάβαρα και σάβανα, με κλαδιά ελιάς, με ένα βιβλίο, την Οδύσσεια του Ομήρου, με νερό, με τροφή δύναμης ξηρούς καρπούς της Ελληνικής Γης, με φλόγες αναπτήρων και κεριών και αρχίσουν τα τραγούδια και τους χορούς των Ελλήνων και τις Ομηρικές απαγγελίες και ετυμηγορίες,
  δεν θα χρειαστούν πάνω από 24 ώρες,
  ένα βράδυ και ένα πρωί για να πάρουν πίσω τον κόσμο τους και την ζωή τους με αξιοπρέπεια και ευφυΐα και σοφία.
  Το ΔΝΤ θα αυτοστραγγαλιστεί και θα ακυρωθεί η τυρρανία και η δικτατορία του θα εξαλειφθεί,
  όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Θα ξέρουν τι να κάνουν και πως να το κάνουν.
  Με τον τρόπο του Οδυσσέα!
  Για να ισχύουν οι νόμοι της Ελευθερίας, την Αλήθειας και την Δικαισύνης! Τα ανθρώπινα δικαιώματα να μη μένουν λόγια στα χαρτιά και η Αγάπη
  να μην γίνεται εμπόριο και να πωλείται αισχροκερδώς από εμπόρους τραπεζίτες των Εθνών και των πολυεθνικών.
  Ο Έρωτας να μην διαστρεβλώνεται, εκπορνεύεται ενοχικά και να ενώνει τους ανθρώπους με φαντασία δημιουργικά,
  πάλλων από την καρδιά στερεωμένος σε μια Ελιά!

  Και 300… όπως πάντα αρκούν! Αρκεί να έχουν σαφή στόχο, ξεκάθαρο προορισμό, γνώση, αυτογνωσία, συνείδηση, επίγνωση, συνεργασία, ενωτικότητα, σύμπνοια, ομόνοια, αυτοπειθαρχία, αλληλεγγύη, φιλία και αυτοσεβασμό.
  Γερά τα σκαριά, τα πλοία του Νου!
  Γερές οι ρίζες του δέντρου από τα θεμέλια του
  σε καθαρό Νησί ομηρικού και όχι όμηρου, λαού!

  Τόξου θέσις Φ
  elzin λέει:
  Μαΐου 7, 2010 στις 8:48 πμ |

  http://elzin.wordpress.com/2010/04/07/%CF%84%CF%8C%CE%BE%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CF%82-%CF%86-2/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+elzin+%28The+Land+of+Lion%29

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΣΤΡΕΑ!
  ΔΑΚΡYΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!

  Στέφανος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η παρέα σε χαιρετά Στέφανε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή