Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Αναζητώντας την Δικαιοσύνη


Ως πότε;;;;;;;

Εξώδικο προς τους Βουλευτές μας!

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των αριθμητικά κατονομαζομένων και υπογραφόντων Ελλήνων Πολιτών εχόντων πλήρως τα πολιτικά και εκλογικά τους δικαιώματα εντός της Ελληνικής Επικρατείας.


ΠΡΟΣ

Τους τριακόσιους (300) Βουλευτές που εξελέγησαν κατά τη διεξαγωγή των Βουλευτικών εκλογών της 4/10/2009

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ:

1.Τον κ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

2.Τον κ.Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και

3.Τον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

*****************************

Αξιότιμοι κκ. Βουλευτές

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις προ ολίγων μηνών πληροφορηθήκαμε-δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίσθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με την θετική ψήφο της πλειοψηφίας από εσάς και με την ανοχή ή αποχή των υπολοίπων από εσάς, κατά τον διαδραμώντα χρόνο από τον Μάιο του παρελθόντος έτους (2010) μέχρι σήμερα. Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
α)Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.
β)Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.

γ)Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.

δ)Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία υπέρ της αποπληρωμής του τοκογλυφικού δανείου και όχι υπέρ της πραγματικής αναπτύξεως της Ελλάδος.

ε)Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας, του ακατάσχετου της δημόσιας περιουσίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η Σύμβαση (βλ.μνημόνιο σελ.119).

στ)Η «ΤΡΟΪΚΑ» μπορεί να μεταβιβάσει σε τρίτους τα δανειστικά της δικαιώματα έναντι της Ελλάδος, π.χ. δανεισθήκαμε από τη Γερμανία και μπορεί να βρεθούμε να χρωστάμε στους Τούρκους (βλ.μνημόνιο άρθρο 13, υποπαραγρ.1)

η)Το Μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση εφαρμόζονται παρανόμως με συνταγματικό πραξικόπημα, κατά παράβαση των άρθρων 28 παρ.2 και , 36 παρ.2 του Συντάγματος. Επίσης τα μνημονιακά δάνεια και οι όροι τους εφαρμόζονται με μόνη την υπογραφή του Υπουργού των Οικονομικών, χωρίς ψήφιση από την αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής και χωρίς την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας (βλ.μνημόνιο σελ.130 , παρ.15 και σελ.140).

Κατόπιν των ανωτέρω αντιλαμβανόμασθε οτι η Χώρα μας, έχει εκχωρηθεί στους δανειστές σας (δεν είναι δικοί μας δανειστές), οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.


Εσείς κ. Βουλευτές ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Έχουμε κατάλυση του Πολιτεύματος;

Σας υπενθυμίζουμε ότι Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεσθε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών σας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.
Ερωτάσθε: τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι αποδεικνύοντάς το με τις πράξεις τους, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου Μνημονίου, (μείωση μισθών, συντάξεων, απολύσεις, πώληση δημόσιας περιουσίας, κλπ) το οποίο έχει κατατεθεί ήδη ενώπιόν σας,

Επειδή είσαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφισθεί οποτεδήποτε από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο ή νέα μνημονιακά μέτρα, χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του Ελληνικού Λαού.

Επειδή, εσείς, η σημερινή Βουλή δεν εκφράζετε τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, που η κυβερνητική πλειοψηφία υφάρπασε με ψεύτικες υποσχέσεις από το λαό στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 4/10/2009 και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση ούτε των κυβερνητικών πράξεων, ούτε του νομοθετικού έργου που εκτελείται από την σημερινή Βουλή επί των Μνημονίων και των Μνημονιακών Μέτρων.

Επειδή καμία εντολή δεν έδωσε ο ελληνικός λαός προς εσάς τους 300 βουλευτές, να διαπραγματεύεσθε, να νομοθετείτε και να ψηφίζετε ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Επειδή, ούτε βέβαια έδωσε εντολή στα κόμματα, στα οποία ανήκετε να προχωρήσουν σε συναινέσεις και συνεργασίες μεταξύ τους προκειμένου να περάσουν τα μνημονιακά μέτρα και το ξεπούλημα της Ελλάδος, όπως ζητά η ΤΡΟΪΚΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

(ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ)

Σας γνωστοποιούμε ότι θα διεκδικήσουμε την αποκατάσταση οποιαδήποτε εθνικής, ηθικής, υλικής βλάβης, οικονομικής βλάβης ή απώλειας ζωής από ενδεχόμενο δόλο, προκύψει ότι τελέσθηκε, εκ των πράξεων ή παραλείψεών σας, σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών, Επίσης επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του. Επίσης επιφυλασσόμεθα, ως Ελληνικός Λαός, δια των νομίμων διαδικασιών, να αναζητήσουμε και να τιμωρήσουμε τους υπαίτιους μιας ενδεχόμενης κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922, του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ

Για την μέχρι σήμερα συμπεριφορά σας

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ότι δεν έχετε καμία εκ μέρους μας εντολή να ψηφίσετε οποιοδήποτε μνημόνιο, και κάθε μέτρο ή δανειακή σύμβαση που εδράζετε επί αυτών τώρα ή στο μέλλον, καθώς και κάθε διακομματική συνεργασία και σε κάθε περίπτωση: αίρουμε με την παρούσα οποιαδήποτε τέτοια εντολή προς το πρόσωπό σας, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ή αντιπρόσωποί ημών του Λαού, οι οποίοι πλέον ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ και μόνο εμείς δι’ αμέσου δημοψηφίσματος δυνάμεθα και επιθυμούμε να αποφασίσουμε επί αυτών των ανωτέρω θεμάτων

ΑΛΛΩΣ

Θα προβούμε σε κάθε πρόσφορο εναντίον σας νόμιμο μέσο κατ’ εφαρμογή του άρθρου 120 του ισχύοντος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και

ΚΑΛΟΥΜΕ

1.Τον κ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να απόσχει από την υπογραφή παρανόμων, κατά τα ανωτέρω, ψηφισθέντων νόμων και εκδοθέντων Διαταγμάτων, ευθυνόμενος και ο ίδιος, σε περίπτωση συμπράξεώς του, σε τέτοιες παράνομες πράξεις και

2.Τον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει αρμοδίως την διερεύνηση εάν, με την ανωτέρω περιγραφείσα συμπεριφορά σας, έχετε διαπράξει αξιόποινες πράξεις εναντίον του Ελληνικού Λαού κατά την διάρκεια της ενάσκησης της βουλευτικής και υπουργικής σας εξουσίας

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα, σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη κάτωθι της συνταχθεισομένης εκθέσεως επιδόσεως.

Επικολλάται ένσημο Τ.Π.Δ.Α.

……………………6/2011

ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ

Πηγή

Φθάνει πια!

Η παρέα


10 σχόλια:

 1. Φθάνει πια!
  Φθάνει πια αυτή η λεηλασία της χώρας
  τα στημένα διλήμματα, οι εκβιασμοί
  και η ξεδιαντροπιά
  των εκπροσώπων του δημοσίου βίου
  με της τρόϊκας τα πλαστά κηδευτικά χαρτιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως πότε...θα αποκαλειτε "Ελληνες πολιτες"...τους δουλους, τους κοπριτες ...Ως πότε...θα ονομαζετε "Ελληνικη βουλη" της οχιας την κεφαλη ;;;; Φθάνει πια... !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Ελλάδα και οι Έλληνες,
  φίλε ανώνυμε είναι χρόνια… αιώνες στην σκλαβιά οικονομική και κυρίως νοητική. Απλώς αλλάζει τάφο και μνημόνια από τους Ρωμαίους στους Βυζαντινούς στους Ρώσους στους Γάλλους στους Άγγλους στους Αμερικάνους και στους Πορτογάλλους και στους Τροικανούς. Δεν την θέλουν πεθαμένη δεν την θέλουν υγιή ζωντανή.
  Σε ημιθανή κατάσταση στα σχέδια τους εξυπηρετεί.
  Ο πεθαμένος δεν πληρώνει ούτε ο υγιής.
  Μόνο ο άρρωστος παρακαλεί και εκλιπαρεί σωτηρίες τροικανών θεών.
  Αυτό συμβαίνει γιατί " εμείς οι Έλληνες" , σκέτο, άνευ ετέρου προσδιορισμού απουσιάζουμε νοητικώς και σωματικώς και τριγυρίζουμε εδώ και εκεί ασκόπως και αφήνουμε τα παράσιτα, τους χαραμοφάηδες και τους διεφθαρμένους να κυβερνούν και να ομιλούν κάνοντας το άσπρο μαύρο και τον γάιδαρο να πετάει.
  Φθάνει πια με τα πετάγματα του γαϊδάρου!
  Ας πετάξουν και οι αετοί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ...Φθάνει πια με τα πετάγματα του γαϊδάρου!
  Ας πετάξουν και οι αετοί!

  Οι αετοι πετουσαν και παντα θα πετουν ... και οι γαϊδαροι επισης αν "χριστοί" τους καβαλουν !

  Καλησπερα στην ΠΑΡΕΑ που αγαπησαμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άψογος φίλε….. άψογος στο πέταγμα του αετού
  με την σωστή χρήση και χρησιμότητα
  των χρυσών φτερών του ιερού φτερωτού!
  Καλημέρα από την Παρέα
  που αγαπάει
  των υψηλών προδιαγραφών τα πτηνά
  και συμπαθεί τα τετράποδα ... άλογα μουλάρια και άλλα όντα
  …. παρ όλα αυτά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καλησπερα στην ωραια παρεα και σε σενα φιλε/η ανωνυμε...γερακινα η αετε !

  πολυ ευστοχα τα λετε και απλα...μιλατε για Ελληνες ,Λιονταρια και περιφανους Αετους...μιλατε για Ρωμαίους "Βυζαντινούς", Ρώσους, Γάλλους, Άγγλους, Αμερικάνους, Πορτογάλλους δουλους,κοπριτες, Τροικανούς...και ολα τα συμπαθη τετραποδα γομαρια ,αλογα, μουλαρια ...παρ'ολα αυτα ...ακουστε τι ειπε και ενας Φιλος απο τα παλια...για ολα αυτα!

  "...Σχέση με τους αρχαίους έλληνες έχουμε εμείς, λένε οι γάλλοι, οι εγγλέζοι και οι γερμανοί. Εμείς, που τους ανα καλύψαμε, τους αναστυλώσαμε, τους εξηγήσαμε.
  Για τους ευρωπαίους οι νεοέλληνες είμαστε μια δράκα ανθρώπων απρόσωπη, ανάμεσα σε βαλκανιλίκι', τουρκολογιά και αράπηδες. Είμαστε οι ορτοντόξ. Με το ρούσικο τυπικό στη γραφή, με τους κουμπέδες και τους τρούλλους πάνω από τα σπίτια των χωριών μας, με ακτινογραφίες σωμάτων και σκουληκόμορφες φιγούρες αγίων στους τοί χους των εκκλησιών.
  Οι ευρωπαίοι βλέπουνε τους πολιτικούς μας να ψηφίζουν στη Βουλή να μπει το «ορθόδοξος» στην ευρωπαϊκή μας ταυτότητα, κατά τη διαταγή των παπάδων, και κοιτά νε ανακατωμένοι και ναυτιάζοντας κατά το θεοκρατικό Ιράν και τους Αγιατολάχους.
  Τέτοιοι οι δουλευτές μας, ακόμη και της Αριστεράς. «Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί (sic) εκατάστρεψαν το έθνος». Έτσι γράφει ο Παπαδιαμάντης2.
  θέλεις να χεις πιστή την εικόνα του νεοέλληνα; Λάβε το ράσο του γύπα και του κόρακα. Λάβε τις ασπιδωτές κοιλιές των ιερέων, το καλυμμαύκι του Μακαρίου Β’ της Κύπρου. Και τα γένεια τα καλογερικά, που κρύβουν το πρόσωπο, καθώς άκοσμοι αγκαθεροί φράχτες τους αγρούς. Και τις κουκουλωμένες καλόγριες, την άλλη έκδοση του φερετζέ της τούρκισσας. και έχεις το νεοέλληνα φωτογραφία στον τοίχο.
  Απέναντι σε τούτη τη μελανή και γανιασμένη φοβέρα, φέρε την εικόνα του αρχαίου έλληνα, για να μετρήσεις τη διαφορά.
  Φέρε τις μορφές των νέων σωμάτων, τις ευσταλείς και τις διακριτές. Να ανεβαίνουν από την Ολυμπία και τους Δελφούς, καθώς λευκοί αργυρόηχοι κρότοι κυμβάλων. Τους ωραίους χιτώνες τους χειριδωτούς, και τα λευκά ιμάτια τα πτυχωτά και τα ποδήρη. Τα πέδιλα από δέρματα μαροκινά, αρμοσμένα στις δυνατές φτέρνες.
  Φέρε την εικόνα που μας αφήσανε οι γυναίκες της αρχαίας Ελλάδας. Οι κοντυλογραμμένες, με τις λεπτές ζώνες, τον κυανό κεφαλόδεσμο, και το ζαρκαδένιο τόνο του κορμιού. Οι ελληνίδες του Αργούς και της Ιωνίας, οι λινές και οι φαινομηρίδες. Τρέχουνε στα όρη μαζί με την Αταλάντη. Και κοιμούνται στα κοιμητήρια σαν την Κόρη του Ευθυδίκου.
  ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. .... Όλες και όλοι στηριγμένοι χαρούμενα σε κάποια μαρμάρινη στήλη, σ' ένα λιτό κιονόκρανο, σε μια κρήνη λευκή της Αγοράς. Με περίγυρα τους ωραίους γεωμετρημένους ναούς, αναπαμένους στο φως και στην αιθρία. Άνθρωποι, και θεοί, και αγάλματα ένα.
  Όλα ετούτα, για να συγκρίνεις την παλαιή και τη νέα Ελλάδα, να τα βάλεις και να τα παραβάλεις. Και στήσε το φράγκο από δίπλα, να τα κοιτάει και να τα αποτιμά. Με το δίκιο του θα 'χει να σου ειπεί: άλλο πράμα η μέρα και το φως, και άλλο η νύχτα και οι μαύροι βρυκολάκοι. Δε γίνεται να βάλεις στο ίδιο βάζο υάκινθους και βάτα.Και κάπου θα αποσώσουν επιτιμητικά την κρίση τους:
  - Ακούς αναίδεια; Να μας ζητούν κι από πάνω τα ελγίνεια μάρμαρα. Ποιοι μωρέ; Οι χριστιανοχομεΐνηδες.
  Είναι καιρός από τις ασκήσεις επί χάρτου να περάσουμε στα πεδία των επιχειρήσεων. Να κοιτάξουμε την πυρκαγιά που αποτεφρώνει το σπιτάκι μας.
  Γιατί είμαστε σβησμένοι από τον κατάλογο των εθνών; Γιατί η Μακεδονία γίνεται Σκόπια, η Κύπρος γίνεται τουρκιά, το Αιγαίο διεκδικιέται ως το mare nostrum των Οθωμανών; Γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε πρόσφατα στην Αθήνα, ότι είμαστε μια επαρχία του παλιού οθωμανικού κράτους, που αποσχίσθηκε και πρέπει να μας ξανά προσαρτήσουν; Γιατί ο Μπερίσα της Αλβανίας έχει να λέει πως οι έλληνες κάνουν διπλωματία που έρχεται από το Μεσαίωνα και τους παπάδες; Γιατί ο Αλέξανδρος βαφτίζεται Ισκεντέρ, και ο Όμηρος Ομέρ Βρυώνης; Γιατί οι διακόσιες χιλιάδες έλληνες της Πόλης γίνανε χίλιοι, και οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης θρασομανούν, και γίνου-νται όγκος κακοήθης που 'τοιμάζει μεταστάσεις;
  Γιατί δύο από τους πιο σημαντικούς ποιητές μας, ο μέτριος Σεφέρης κι ο μεγάλος Καβάφης, καταγράφουνται στις διεθνείς ανθολογίες και τους ποιητικούς καταλόγους μισό έλληνες μισό τούρκοι;
  Γιατί όλα τα αυτονόητα εθνικά μας δίκαια ευρωπαίοι και αλβανοί, βούλγαροι και εβραίοι, ορθόδοξοι και ρούσοι, τούρκοι και βουσμανοαμερικανοί τα βλέπουν σαν ανόητες και μίζερες προκλήσεις, σαν υλακές και κλεφτοεπαιτείες; Ποια τύφλωση μας φέρνει να μη βλέπουμε ότι στα μάτια των ξένων εκαταντήσαμε πάλι οι παλαιοί εκείνοι γραικολιγούρηδες; Οι esurientes graeculi του Γιουβενάλη και του Κικέρωνα;
  Το πράγμα έχει και περιγραφή και ερμηνεία.
  Μέσα στη χώρα, μέσα στην παιδεία δηλαδή και την παράδοση μας, εμείς περνάμε τους εαυτούς μας λιοντάρια, εκεί που οι έξω από τη χώρα μας βλέπουνε ποντίκια. θαρρούμε πως είμαστε τα παιδόγγονα του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου. Οι ξένοι όμως σε μας βλέπουνε τις μούμιες που βρεθήκανε σε κάποια ασήμαντα Μασταδά. Γιατί;
  Τα διότι είναι πολλά. Όλα όμως συρρέουν σε μια κοίτη. Σε μια απλή εξίσωση με δύο όρους και ένα ίσον. Είναι αυτή:νεοέλληνες ίσον ελληνοεβραίοι.
  Αν εφαρμόσουμε αυτή την εξίσωση στα πράγματα, θα μας δώσει δύο γινόμενα. Το πρώτο είναι ότι ζούμε σε εθνική πόλωση. Το δεύτερο, ακολουθία του πρώτου, ότι ζούμε χωρίς εθνική ταυτότητα
  Οι νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι, ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δεν γεννούν.
  Ότι οι νεοέλληνες είμαστε ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής:ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σαν να είμαστε εβραίοι.
  Αυτή είναι η αντίφαση. Είναι η σύγκρουση και η αντινομία που παράγει την πόλωση. Και η πόλωση στην πράξη γίνεται απώλεια της εθνικής ταυτότητας. Και το τελευταίο τούτο σημαίνει πολλά. Γιατί βαθιά στον καθένα μας υπάρχουν κρυμμένοι οι Ελληνες. Και περιμένουν..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μιλάμε για αυτά που μας πληγώνουμε και μας πονάνε.
  Αφουγκραζόμαστε αυτά που αγαπάμε.
  Χαιρόμαστε με ότι μας ανεβάζει.
  Και εκφραζόμαστε κυρίως με αλληγορίες συμβολικά.
  Στην παραβολή της Ελληνοπλασίας που μας ταιριάζει.
  Και εσύ μιλάς ωραία απλά και ...καθόλου απλοϊκά.
  Και τα λόγια σου μας αγγίζουν με τις αλήθειες τους βαθιά.
  Φαίνεται να τάχεις σμιλέψει στην φωτιά.
  "Γιατί βαθιά στον καθένα μας υπάρχουν κρυμμένοι οι Ελληνες. Και περιμένουν."
  Είναι ότι πιο όμορφο και δυνατό έχουμε ακούσει τελευταία.
  Η Ελλάδα υποφέρει αιώνες από την σκλαβιά νοητική και κυρίως οικονομική... του Έβραιογενούς προέλευσης χριστιανισμού αφού η περιουσία των Ελλήνω βρίσκεται στα χέρια της συναγωγής.
  Οι χριστιανοί έχουν γίνει οι γενίτσαροι των Ελλήνων εγκλωβισμένοι στην σχιζοφρένεια του Ελληνοχριστιανικού ιδεώδους μιλώντας συνέχεια σαν υπνωτισμένοι για την αγάπη του ιδρυτού που δεν αγάπησε ποτέ κανένα.
  Πόσο αδύναμος πρέπει να είναι ένας Έλληνας ....πόσο νάχει ξεπέσει για να εκλιπαρεί να ζητιανεύει ψίχουλα...από το τραπέζι των ραβίνων και να έχει ανάγκη την αγάπη ενός Εβραίου «θεού» και το φως ενός τάφου τόσο σκοτεινού τόσα μέτρα κάτω από την Γη;
  Το φως δεν το αναζητούμε στον Ήλιο;
  Όμως δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τα αδέλφια μας ... παρόλο τον πόνο που νιώθουμε για αυτή την διαρκή λεηλασία και προσβολή στην χώρα μας.
  Μπορούμε να όμως να ορθώσουμε ένα λόγο ουσίας και διαφώτισης Ελληνικής Μυθοπλασίας.

  Καλημέρα από όλη την παρέα

  Ένας απλός
  και απλώς..... Έλλην

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. πως ειναι δυνατον αυτη η αληθηνη περιγραφη να μην εχει ολοκληρωτικη λυσις και μηνυμα;
  πως ειναι δυνατον να σκαλωνη στο "ἁδελφια" μας;
  τ' αδελφια μας, ανευ εισαγωγικων, να παρουν το δικον μας παραδειγμα, εμεις θυσιασαμε τον εγωΐσμον μας, ζωντας μεταξυ της πλεονοψηφιας αλλοφυλων εχοντας την συγουρια της υπαρξεως μας και ταυτοτητος μας.
  ο καθεις κερδηζει την αξιοπρεπειαν της κληρονομιας του, σαν ενα αβαστακτον βαρυ ονομα, που υιοθετη, το οποιον το περνη και το κουβαλλα εως να τον γωνατηση απο το βαρος, εαν δεν ειναι αρκετα γενναιος.
  νοιωθει δεος προς αυτο και κριβεται πισω απο ενα αισχρον ονομα και ταυτοτητα ...μεταξυ δουλων και ηλιθιων.

  τιμων ο μισανθρωπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πως είναι δυνατόν να νιώθεις ξένος ανάμεσα σε δικούς σου... ανθρώπους συγγενείς φίλους και συγγενείς "πρόσφυγας και μετανάστης" στην ίδια σου την χώρα;
  Πως είναι δυνατόν κάθε φορά που συνομιλείς με κάποιον από αυτούς να αισθάνεσαι βαθιά απελπισία και μοναξιά;
  Πως είναι δυνατόν να είσαι τόσο μακριά τους..έτη φωτός;
  Κι ΄όμως κάθε φορά που ανοίγεις διάλογο με ένα χριστιανοπαθόντα συνειδητοποιείς... πως είναι χάσιμο χρόνου "καμένο χαρτί" απούσα η λογική με τον Αντίνοο πάνω του να κυριαρχεί.
  Κάποιοι από αυτούς ...καλά παιδιά αγαθά έως απλοικά.Το πιο θλιβερό όμως είναι όταν προσπαθήσεις να μιλήσεις και με άλλους Έλληνες που δεν είναι χριστιανοί …..
  Αν δεν μπορούμε να τους χτυπήσουμε « τους δούλους του θεού» γιατί δεν το θέλουμε ..μπορούμε να χτυπήσουμε και να γκρεμίσουμε το άθλιο σύστημα του « Εβραίου θεού» που δεν θέλουμε και δεν δεχόμαστε ως παράλογο απάνθρωπο αντίνοο και βαθείας νάρκης ναρκωτικό.
  Καθώς και τους πληρωμένους δολοφόνους του Ελληνισμού εκπροσώπους μισθοφόρους του σταυρού και αρχιδούλους απολογητές του καιροσκοπισμού.
  Και όχι μόνο....
  Είσαι σύμφωνος σε αυτό.... σαν μέρος της λύσης του προβλήματος;
  Τίμων ….πρέπει να είναι μέρος της στρατηγικής του ανθρώπου να μην βρεθεί στο έλεος των
  απάνθρωπων συναθρώπων του….και αδίκως σαν την Υπατία κατακρεουργηθεί.
  Τιμών βεβαίως την λογική...;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή