Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Ομιλούντες τοίχοιΜέρες δημοκρατίας σε σύγχρονες οικονομικές δικτατορίες
Όταν η υποταγή ονομάζεται ειρήνη και είναι η ειρήνη των αγορών και των πολυεθνικών συμφώνως με το δόγμα των δηλώσεων του σοκ των σοκαριστικών στην σιωπή των αμνών.
Όταν αδειάζουν το μυαλό μας  πυροβολώντας τρία κλικ αριστερά και τρία δεξιά οργουελικά.
Όταν η απόφαση για την δυσπιστία και μομφή στην βουλή παίρνεται από μια ολομέλεια ελλιπή.
Όταν αυτή η βουλή των αφορολόγητων βολευτών  έχει γίνει από τον λαό μισητή και κατεβάζουν όλη την αστυνομία τα ταγκς και τον στρατό για να μιλήσουν στον άβουλο  λαό νυν και τέως πρωθυπουργοί .
Όταν η επίσης αφορολόγητος και φιλάνθρωπος  με τις δωρεές των πιστών  εκκλησία  επιτελώντας θεάρεστον έργον διαβάζει κείμενα θεολογικά όπως και τότε παλιά και ουδέν γνωρίζει για τα θέματα τα πολιτικά ευλογώντας τους υπουργούς  της δημοκρατίας του 4% ελέω θεού πάντα της βασιλείας.Ο παράδεισος να είναι καλά και να μας περιμένει με ανοικτή αγκαλιά. Αρκετοί για να τον συναντήσουν εγκαίρως αυτοκτονούν προνοητικά.
Οι φιλοαμέριμνοι   μοναχοί των παραδεισένιων  ορέων και πουλιών   προσεύχονται  για την υγεία και την μακροημέρευση των  νέων καγκελάριων ο θεός να τους έχει καλά να μας κόβει ευρώ και να τους δίνει χρόνια πολλά από την εθνική μας μοναξιά.
Η ηρωική γενιά της μεταπολίτευσης παραδίδει  μαθήματα του τύπου  "όλα και πιο χαμηλά Λόλα"  και συνταγές για κουλουράκια  down down  σε  γκρίζα πρωινά. Πιο κάτω δεν έχει.
Η δε υλιστική κατακερματισμένη  αριστερά  ακόμη ονειρεύεται την δικτατορία του προλεταριάτου τελείως ιδεαλιστικά σε καθεστώτα δημοκρατικά.
Ο  βουληφόρος Αγαμέμων εξακολουθεί να θυσιάζει την Ιφιγένεια και το παιδί  με του θεού την εντολή και τον Ταύρο σε αυταρχική εμμονή γιατί τα Ταυροκαθάψια αγνοεί και από τα κέρατα  να τον πιάσει δεν μπορεί.
Γιατί οι Έλληνες κοσμοπολίτες  εξερευνητές  είχαν στίβο και οι Ρωμαίοι  κοσμοκράτορες  λουντινιστές κολοσσαίο;
Γιατί γνωρίζανε την διαφορά της  ευγενικής  άμιλλας από την κανιβαλιστική  αρένα. 
Στο νησί  τα τραπέζια και τα συνέδρια των Λωτοφάγων οι κάτοικοι καταναλωτές πρώτης τάξεως ξεχασμένοι  λάθα  λωτών βιώσας καλά περνούν . Ες αύριον τα σπουδαία αναφωνούν. Κάποιοι από αυτούς σε καταναλωτές τρίτης τάξεως στα μεγάλα φαγοπότια της Ιθάκης πρώτο τραπέζι πίστα θα αναδειχθούν,χωρίς χρόνο αναγνώστες μνημονίων να βρεθούν, γιατί μαζί τα φάγανε,  τους  λωτούς και τα βόδια και δώσανε και κανένα κοκαλάκι στους κολλητούς.
Ζήτω η αιωνία Ελλάς των ομιλούντων ελαφιών
Ζήτω  η δημοκρατία των συναρπαστικών γαλαξιών
Ζήτω  το έθνος των  υψιπετών πουλιών
Ζήτω ο βασιλιάς  των αηδονιών και ο άρχων των δελφινιών
Γιατί έτσι μας αρέσει....
 Κολυμπούν καλύτερα,  πετούν ωραιότερα, κελαηδούν καταπληκτικά και αστέρια γεννούν   εκτυφλωτικά   σε χορό πυριγενή  δημοφωνικά.
Στων ουρανών τα νεφελώματα φτιάχνουν οι παρέες των Ελλήνων ομηρικά  κυκλώματα

Ελλάς  Νοήμονων  Ελλήνων 
του χθες του σήμερα και του πάντοτε από την αρχή ξανά.
Τίποτα δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει αν δεν γίνει από την αρχή και σωστά.

3 σχόλια:

 1. Κελάηδημα Ζωής
  από τον δημοκρατικό βασιλιά των αηδονιών…
  Κελάηδημα Ζωής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. [επιμορφωσις] '!!!!! αποτυπωσις'' ορθης '' αναφορας'' ευγενούς παρατηρητου'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μαρινος Βαζαιος17 Νοεμβρίου 2015 - 9:54 μ.μ.

  Αποτυπωσις ''' ορθης '' αναφορας '' ευγενούς παρατηρητου''

  ΑπάντησηΔιαγραφή