Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Έλλην στον ωκεανό της Ποσειδώνιας αυταπάτης

http://elzin.files.wordpress.com/2009/06/poseidon2.jpg?w=450&h=300

ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Ο σύγχρονος Έλληνας βρίσκεται σε κατάσταση πλάνης και συγχύσεως. Ζει σε αυταπάτη και αδυνατεί να διακρίνει την πραγματικότητα της Σιωνιστικής κατοχής του. Κατά τον Σωκράτη ζει μέσα στο σπήλαιο και δεν θέλει , ούτε κάνει προσπάθεια να βγει από αυτό και να αντικρύσει τον ήλιο της αλήθειας. Δεν είναι τυχαίον ότι ζητεί την επικρότηση του από τους ξένους, διότι του λείπει η αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Παριστάνει το Χριστιανό, ενώ παράλληλα καταφέρεται εναντίον των Εβραίων. Είναι Έλληνας και καταριέται τους προγόνους του. Κατηγορεί τους κλεφτές πολιτικούς και τους ψηφίζει. Λέει λόγια και τα ακυρώνει με τις πράξεις του . Οι σημερινοί Έλληνες ξοδεύουν την συναισθηματική και διανοητική τους ενέργεια για μικρά και ανούσια . Ασχολούνται με επωνύμους, πλουσίους, αστέρες, ή και με εγκληματίες και κακούς, διότι αυτούς του δίνει σαν πρότυπα η μικρή οθόνη. Τα ΜΜΕ -που πληρώνει με τις συνδρομές του- καλλιεργούν την προστυχιά, περιφρόνηση προς το άτομο , το ψεύδος στον πολίτη , τη δουλικότητα στους επώνυμους και η ροπή στην βία.
Το ψυχοπνευματικό ΕΓΩ του Έλληνα είναι η λατρεία ψεύτικων ειδώλων και η ξενομανία. Η μικρή οθόνη του δημιουργεί σαθρά πρότυπα , την ΕΙΚΟΝΑ αντί της ΟΥΣΙΑΣ και την ΑΠΑΤΗ αντί της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αλλά και οι ηγέτες του ενδιαφέρονται για την επικοινωνία και όχι για την ουσία, δηλαδή για τα προβλήματα των πολιτών. Που είναι ο παλιός πολυμήχανος, πανούργος, ευρηματικός, λιτοδίαιτος και γενναίος Έλληνας;
Η Ηθική του ήταν να κάνεις χρήματα. Δεν είχε σημασία με τι τρόπους τα έφτιαξε. Έκλεψε, λαδώθηκε, λήστεψε, σκότωσε , πρόδωσε, ή τα έβγαλε από ναρκωτικά, τοκογλυφία, καταχρήσεις κ. α; Όλα ξεπλένονται στο ‘πλυντήριο’ της παγκοσμιοποίησης . Ακόμη και οι αντεθνικές πράξεις! Αν είσαι πλούσιος ανοίγουν όλες οι πόρτες . Η Εφορία πιάνει τους μικρομεσαίους. Ο νόμος τους νομοταγείς. Οι παράνομοι χαίρουν ασυλίας. Ποιος ενοχλεί τους αναρχικούς; τους λαθρομετανάστες ; Ποιος ελέγχει τις ΜΚΟ; Αντίθετα, τις χρηματοδοτούν. Ποιος τολμά να φορολογήσει το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο , αφού είναι ΝΠΔΔ; Μια άλλη αυταπάτη που του καλλιεργούσαν ως πρόσφατα ήταν ο «ευδαιμονισμός» και η υπερκατανάλωση. Με αυτήν ανέβαζαν το ΑΕΠ. Έστω και με εισαγόμενα είδη , διότι εμείς από μακρού δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα . Μετά την μεταπολίτευση αφανίσαμε Βιομηχανία , Γεωργία και Εμπόριο. Τώρα μας πήραν στην άλλη άκρη-στην άκρατη λιτότητα- για το λαό, διότι οι πλούσιοι μένουν στο απυρόβλητο.
Το Ψέμα και η Απάτη είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ‘Δημοκρατίας’ μας, που στην ουσία είναι «’Κοινοβολευτική’ Ολιγαρχία» . Η Ελεύθερη Αγορά-που κάποτε λατρεύαμε-τώρα είναι το ανάθεμα λόγω της κερδοσκοπίας των διεθνών τοκογλύφων. Η Ε.Ε από «χρυσοφόρος αγελάδα» έγινε «βδέλλα» και 4ον Ράιχ. Τώρα οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και φτωχοί φτωχότεροι, ενώ η Μεσαία τάξη ‘προλεταριοποιείται’ και βγαίνει στην ανεργία . Ο Γ.Α.Π παραχωρεί τη εθνική κυριαρχία , δυναμιτίζει την εθνική συνοχή με εξαπολύει την πάλη των τάξεων. Το ‘κόμμα του λαού’ ετοιμάζεται ασθμαίνως να επιβάλλει τη δικτατορία του προλεταριάτου, με μίαν μόνον διαφορά. Το Κεφάλαιο δεν θα ανήκει στο Πολιτικό Γραφείο –όπως στην ΕΣΣΔ- αλλά στους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες-τοκογλύφους και μαφιόζους -παγκοσμιοποιητές (Rothschild, Rockefeller , Schiff , Goldman , Soros και στους ίδιους που κατέχουν τη : FED, EUROPEAN CENTRAL BANK, DEUTSCHE BANK κλπ.
Τεντώνουν το χρέος σα λάστιχο και την ανεργία στα ύψη. Και μας παραμυθιάζουν με τις δημοσκοπήσεις , καθώς την διαχείριση των οικονομικών ασκούν άνθρωποι τους και πειθήνια όργανα τους. Ο Γιωργάκης μας έδεσε πίσω από το άρμα του ΔΝΤ και τώρα να δούμε πως θα γλυτώσουμε. [ το 1/3 των Ελλήνων ζει σε ακραία φτώχεια, το 1/3 - η μεσαία τάξη- θα πτωχεύσει και το 1/3 -ο μεγάλος πλούτος- θα αυξήσει τα πλούτη του] Τώρα που τελείωσε το γκρέμισμα της χώρας, εισάγει τα δημοψηφίσματα, για να αποσπάσει από την Ελλάδα με τον «Καλλικράτη» -σε συνεργασία με τους μετανάστες-Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρο. Ο πρωθυπουργός του «δύο έξω- μία μέσα », ενώ κόβει μισθούς και συντάξεις δεν μειώνει τα ταξίδια του, τον κρατικό μηχανισμό , τους συμβούλους , τις επιτροπές, τα στρατεύματα και πλοία εκτός συνόρων , τις σπατάλες, το ΦΠΑ που πνίγει την Ελληνική Αγορά και τις παροχές στους ημετέρους.

Όταν το ΔΝΤ λέει ότι: « πάμε καλά» , ο κάθε σκεπτόμενος Έλλην βλέπει μπροστά του τα χειρότερα. Ποιος πιστεύει ένα καταστροφέα; Όμως η πλειοψηφία των Ελλήνων έπαψαν να είναι σκεπτόμενοι και έγιναν «Αμερικανάκια». Πάσχουν από αμνησία, παιδισμό και σκέπτονται σαν τα νήπια, όταν πιστεύουν ότι οι κλέφτες πολιτικοί τους μπορούν να τους σώσουν και ότι θα γίνουν του λοιπού έντιμοι .(Βλέπε Ντόρα) Και όμως υπάρχει ελπίς: Να στείλουν τους κλέφτες φυλακή( ή στο Γουδί) , να τους δεσμεύσουν τις περιουσίες μέχρι 3ου βαθμού συγγενείας και να επιβάλλουν Συντακτική Εθνοσυνέλευση , νέο Σύνταγμα και Άμεση Δημοκρατία , για να σώσουν την πατρίδα. Τα λόγια τελείωσαν . Η ξεγνοιασιά πέρασε , ίσως ανεπιστρεπτί. Τώρα ο εχθρός είναι εντός των τειχών. Να ετοιμασθούμε και για τα χειρότερα όπως: Μια κρίση στο Αιγαίο προς διαρπαγή των πετρελαίων μας , ένα πόλεμο στο Ιράν( $ 300-400 το βαρέλι το πετρέλαιο), παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια, επιβολή σχεδίου Αννάν στην Κύπρο κ.α. Σήμερα ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο σιωνιστικός φασισμός με τα ληστρικά Χρηματιστήρια και την δικτατορία της Παγκοσμιοποίησης. Ο εβραϊκού τύπου (σημαδεμένος) Καπιταλισμός και η Παγκοσμιοποίηση είναι συνυφασμένα με την καταλήστευση, την δουλοκτητική κοινωνία του Μεσαίωνα και τον πόλεμο . Αντίθετα , προοδευτικό είναι η διατήρηση του Εθνικού Κράτους , διότι αυτό εξασφαλίζει Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ειρήνη. Σήμερα η πιο επαναστατική πρόταση είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Ο Σωκράτης για όσους δεν εγνώρισαν την Σοφία και την Αρετή είπε: « Άρα, όσοι δεν γνώρισαν την σοφία και την αρετή, και η ζωή τους είναι μόνον οι κοινές διασκεδάσεις, σπαταλούν τη ζωή τους σκόρπια πότε στον πάτο και πότε στη μέση της απεικόνισής μας (οι θαυματοποιοί του Σπηλαίου). Δεν θα μπορέσουν ποτέ να σηκώσουν το βλέμμα τους, να κοιτάξουν την αληθινή κορυφή που βρίσκεται επάνω, ούτε ποτέ θα γεμίσει η ψυχή τους με αληθινή ουσία, μήτε με επιβεβαιωμένη και ανόθευτη χαρά. Σκύβουν πάνω από τα τραπέζια τους, σαν τα πρόβατα που σκύβουν τα κεφάλια τους στο χορτάρι, και κοιτάζοντας κάτω το έδαφος, περιδρομιάζουν και συνουσιάζονται. Και ένεκα της ακόρεστης πλεονεξίας τους με βαριές ανάσες, τσινιές και κερατωσιές αλληλοσκοτώνονται διότι είναι ανικανοποίητοι, και δεν μπορούν ποτέ να μην είναι εφόσον παραγεμίζουν με φαντασιώσεις κάποιο μέρους του εαυτού τους το οποίο είναι χιμαιρικό ακριβώς λόγω της ακόρεστης δίψας τους για περισσότερα.»…. "Και δεν είναι οι ηδονές τέτοιας ζωής αναπόφευκτα σύμμεικτες με πόνο, και συνεπώς κάτι κενο-ψευδεπίγραφο και αμιγής φρεναπάτη της αληθινής ηδονής; Τόσον οι ηδονές όσο και οι πόνοι χρεωστούν την εμφανή σφοδρότητά τους στην αμοιβαία αντίθεσή τους, και εκτρέφουν φρενοβλαβείς πόθους στις καρδιές των γελοίων, που πολεμούν γι’ αυτές". - Πλάτων, "Πολιτεία", 586 a, b & c.
Εμπρός λοιπόν για την Νέα Κοινωνία της Γνώσης!!!

Που είναι ο παλιός πολυμήχανος, πανούργος, ευρηματικός, λιτοδίαιτος και γενναίος Έλληνας;
Που είναι;

*Αμφικτύων

3 σχόλια:

 1. Η Εθνική και Κοινωνική, Απελευθερωτική Αυτοπεποίθηση και Συνείδηση ας γίνει ανατρεπτικά ντεντερμινιστική!
  ‘Όταν εμείς κάνουμε την αυτοκριτική μας ο κόσμος προχωρά ένα κβαντικό άλμα ψηλά.
  Η ουτοπία δεν είναι εφικτή,
  είναι αδήριτη αναγκαιότητα σε αυτή την ιστορική μεταιχμιακή καμπή!
  Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μπορούν να λυθούν αν μείνουμε στο ίδιο επίπεδο σκέψης που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε. Το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΌ σύστημα είναι προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίδραση και προσπάθεια ανατροπής του. Και αυτό γιατί έχει μελετήσει και καταγράψει τις αδυναμίες των ανθρώπων, τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες και χειρίζεται την μεγάλη μάζα μέσω του υποσυνειδήτου ποδηγετώντας την, όπως παραδέχεται ο αφανής πρωτεργάτης της μεθόδου
  Του edward bernays
  http://www.youtube.com/watch?v=i6hH3roMe4w&feature=player_embedded

  Ο Μαρξ και οι μαρξιστές απέτυχαν παρ όλη την τολμηρή προσπάθεια και μεγαλοφυή ανάλυση καταγραφή της ιστορίας, τα λογικά διανοητικά «αέρινα» επιχειρήματα και τις γήινες λύσεις και προτάσεις, γιατί δεν έλαβαν υποψιών τους το γεγονός ότι ο άνθρωπος αποτελείται από 70 τοις 100 νερό και άγεται και φέρεται από τα όποια συναισθήματα του.
  Πράγμα που ο χριστιανισμός υποκινούμενος και καθοδηγούμενος από τον σιωνιστικό Εβραϊσμό αξιοποίησε επαρκώς και διατηρήθηκε περισσότερο συνεργαζόμενος με τα εκάστοτε συστήματα εξουσίας να μεταλλάσσεται με χαμαιοντολογική μορφή. Μιλάει πάντα στο θυμικό των ανθρώπων και έτσι όλοι ασχολούνται με την αγάπη και θέλουν να γνωρίζουν αν υπάρχει θεός και αδιαφορούν για το αν υπάρχουν οικονομικοί νόμοι που τους εξουσιάζουν και τους κυβερνούν. Η συνεργασία της διαφθαρμένης πολιτικής εξουσίας με την επίσης διεφθαρμένη θρησκευτική είναι πάντα αγαστή και ο ένας βοηθά τον άλλον στην διατήρηση του στάτους κβο των πραγμάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάθε μοντέλο είναι απλώς ένα μοντέλο και χρησιμοποιεί σύμβολα γράμματα και αριθμούς τα προγράμματα του, για να μεταφράσει στο ανθρώπινο εγκέφαλο την απρόσωπη ενέργεια του σύμπαντος. Ανάλογα με το αντικείμενο, το υποκείμενο, την εποχή και τις ανάγκες χρησιμοποιείται το μοντέλο του 1, του 3, του 4, του 7 ή του 12.
  Το ανθρώπινο σώμα και τα ημισφαίρια του εγκεφάλου, χωρίζεται σε δεξιά πλευρά και αριστερή με την σπονδυλική στήλη στο μέσο όπως και η γνώση. Δεξιά πλευρά είναι η λογική, η φιλοσοφία, τα μαθηματικά η επιστήμη η φυσική ο λόγος. Αριστερή, η έμμεση γνώση ενορατική είναι η τέχνη , όλες οι μορφές της, η ποίηση η ζωγραφική γλυπτική, η μεταφυσική και οι θρησκείες που στηρίζονται σε αυτή όλες τους.
  Ο άνθρωπος αποτελείται από νερό συναίσθημα, γη, σκελετός πρακτικές ανάγκες ύλη, αέρα, πνεύμονες διανόηση, και φωτιά ιερό πυρ το πνεύμα του. Τα 4 αυτά στοιχεία όταν ισορροπήσουν μεταξύ τους δημιουργούν τον αιθέρα και ένα νέο άνθρωπο αρμονικό.
  Ο άνθρωπος τρέφεται με νερό στερεά, τροφή, αέρα και πνευματική ενασχόληση.
  Κυριαρχεί το υδάτινο στοιχείο και οι περισσότεροι θαλασσοπνίγονται στα κύματα του Ποσειδώνα. Ακολουθεί το γήινο και αρκετοί βουλιάζουν στη ανεπάρκεια για την κάλυψη των αναγκών με την κατάχρηση της ύλης από τους επιτήδειους εκμεταλλευτές. Ο αέρας είναι δύσκολος και άπιαστος και οι ασκοί του Αιόλου εμποδίζουν την αυτοσυγκέντρωση, την εστίαση του στόχου και την κατανόηση της πληροφορίας. Η φωτιά το πνεύμα είναι απούσα συνήθως γιατί οι άνθρωποι από τα προβλήματα της καθημερινότητας καταλήγουν «ζωντανοί νεκροί». Πεθαίνουν στα 18 και τους θάβουν στα 60.
  Πως θα γλιτώσουμε από τον ιό του Δυτικού και Ανατολικού μπλοκ και τα κουνούπια τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των νεο Ελλήνων είναι η ξενομανία τους που οδηγεί πλάγια και ύπουλα σε ένα ανθελληνισμό. Εισάγουν ιδέες πρότυπα θεούς και άλλα φρούτα στο πνεύμα της περιέργειας που έχουν και της περιπέτειας. Η αυτοπεποίθεση και η δύναμη που διαθέτουν τους παγιδεύει στην ανοχή και στην απερισκεψία. Στην αφέλεια τους και στον παρορμητισμό τους ξεχνούν να τα συνδέσουν με τις ρίζες τους και ένα σημείο αναφοράς και να μη τα αφήσουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο να τους και τις διαβρώσουν. Έτσι χάνονται σε ομίχλες και λαβύρινθους και επιτρέπουν μια Ελευσίνα ένας άγιος τόπος των Ελλήνων ναι γίνεται σκουπιδότοπος και χαβούζα σκόπιμα και αυτοί να τρέχουν σε άλλους «άγιους τόπους» να δώσουν διαπιστευτήρια… και να λάβουν μαύρο "φως". Όταν γυρίζουν και επιστρέφουν διαπιστώνουν ότι άλλος έχει ανεβεί στο κρεβάτι τους και άλλος κάθεται στο τραπέζι και στον θρόνο και τρώει και πίνει αναίσχυντα εις βάρος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή